Wihamij maakt voor de productie van nieuwe pallets gebruik van semi- automatische spijkerlijnen welke zich kenmerken door hun korte omsteltijden en enorme flexibiliteit aangaande afmetingen en modellen van de te produceren pallets. Onze productie is ingesteld op kleine tot middelgrote series van zowel standaard als klantspecifieke pallets.

Door samenwerking met diverse zagerijen en importeurs, bij voorkeur PEFC of FSC gecertificeerd, uit verschillende delen van Europa is Wihamij altijd verzekerd van aanvoer van hout en controle op levering uit productie bossen.

Wij zijn gespecialiseerd in productie van pallets voor gevoelige apparatuur en de voedingsmiddelenindustrie, vandaar ook de grote overdekte opslag faciliteiten voor nieuwe pallets en grondstof.

Indien gewenst kunnen wij uw pallets leveren in iedere gewenste RAL kleur, dit gebeurt in onze volledig geautomatiseerde en milieu vriendelijke spuitcabine.

Van oudsher is Wihamij een leverancier van tal van verpakkingen voor de boomkwekerij en aanverwante bedrijven met producten zoals:

  •   * Boxpallets
  •   * Bosplantsoenrekken
  •   * Ringen